Přihlásit
logo_kadao logo_atom

Archiv výprav

Sraz oddílů TOM ve Zbyslavicích

Datum:23.09 - 24.09.2023

SRAZ:  u klubovny v sobotu  v 8.00, před obchodem      VRAT:  v neděli ke klubovně do 14.30  (dáme vědět do vzkazů kolem 13,30, že jsme vyjeli)

P R O G R A M:      Soutěž v pětiboji o putovní štít =  1. Štafetový závod – tradiční součást Pětiboje, běží se po oválu, předává se štafetový kolík, každý člen družstva běží polovinu trati.  Další čtyři discipliny se dozvíte na místě, jsou utajovány až do poslední chvíle.  Také malé soutěže si připravují ostatní oddíly. Štafetový závod proběhne pro všechna družstva najednou vyřazovacím způsobem ihned po prezentaci hlídek do pětiboje. Ostatní disciplíny musí jednotlivá družstva navštívit postupně v sobotu nejpozději do 18.00 hod.    Soutěží sedmičlenná chlapecká a dívčí družstva. 6 členů družstva je ve věku do 15 let (včetně), vedoucí družstva může mít maximálně 17 letPokud postavíme smíšené družstvo, soutěží v kategorii chlapců.

Další soutěže srazu např: - nejlepší scénka u táboráku - nejlepší písnička u táboráku - nejlepší oddílová kronika - nejlepší deník jednotlivce - hbitý uzlík (6 základních uzlů na čas)- lasování.  Kategorie   - do 12 let  - do 15 let  - od 16 let nahoru.  

SCÉNKU CHYSTAJÍ  Kočka, Pepina, Ema, Tadek a další PÍSEŇ Tete+ my všichni. S SEBOU BEREME VŠECHNY HUDEBNÍ NÁSTROJE: housle, kytary, kajon, flétny, klarinet… I náš oddíl musí mít nachystánu 1 – 2 zajímavé hry pro ostatní oddíly (napadá tě něco originálního? Sem s tím!!)

NOCLEH:  V našich oddílových stanech, na karimatce a ve svém spacáku na tábořišti srazu oddílů. Vzhledem k tomu, že na srazu bude hodně oddílů, je potřeba dodržovat řád tábořiště (večerku, příchod apod.. UPOZORNĚNÍ - v noci v údolí bývá "kosa" = dobrý spacák a oblečení na noc.

 POZOR!! MŮŽE BÝT CHLADNO, MŮŽE PRŠET…NIC Z TOHO NÁS NESMÍ ZASKOČIT.  HODNOTÍ SE I PROVEDENÍ TÁBOŘIŠTĚ – STANY MUSÍ BÝT VYPNUTY, VHODNÝ TVAR POSTAVENÝCH STANŮ, FUNKČNÍ OHNIŠTĚ A TAKÉ POŘÁDEK NA TÁBOŘIŠTI.

STRAVA:  Po celý víkend vlastní. Mimo sobotní večeře, ta bude společná na ohni. Společně budeme vařit čaj. Vezmi si, co máš rád (ovoce, sladkosti, pečivo…). Můžeš si uvařit (ohřát) na ohni. Vyhraď si jídlo na neděli (např. nějaký balený makovec, crossaint ap.), čaj si uvaříme

ZAPIŠ SE NA WWW.KADAO.CZ K AKCI vybírá se 250,-Kč. Peníze vybererme hotově nebo můžete poslat na účet (do poznámky uveďte: jméno dítěte - sraz). Z peněz se hradí: doprava tam a zpět obj.busem,, účastnický poplatek na srazu, večeře v sobotu, doprava oddílových věcí k programu na místo)

Odjíždíme v oddílových tričkách nebo odd. košilích a také v nich budeme po většinu srazu. Nováčky prosíme, ať si vezmou nějaké zelené tričko. 

 S SEBOU VYBAVENÍ SI DOBŘE NACHYSTEJ PODLE SEZNAMU:   DOBRÝ spacák, karimatkuigelit velikosti postavy (nebo autoplachta 2x3 m a menší), TEPLÉ oblečení na noc (teplákovka + mikina), ešus, pláštěnku„kuchyňský váček“-(příbor, otvírák na konzervy, jar v malé plastové lahvičce, malou solničku, kapesní nůž, malé prkýnko na krájení),utěrku, BATERKU (nejlépe čelovku a nějaký provázek či vázačku, aby šla upevnit na tělo - využijeme při písničce)náhradní oblečenívýbornou turistickou obuv, SPORTOVNÍ OBUV NA BĚH VENKU, A tričko oddílové a také tričko  KADAO JEDE, hyg.potřeby (zubní kartáček, pastu, náplast s polštářkem, papírové kapesníky, mýdlo, atd.), ručník, čepici – hodí se i noc, malý vařič (pokud máš), termosku, drobnou hru, deník, hudební nástroj, úplná KPZvazačkušátekvlastní léky.. Přibal i rukavice. Jídlo a nápoj na víkend.RODIČE DOHLÉDNĚTE NA SBALENÍ, ale NEBALTE SAMI pouze s DĚTMI

 Pojedeme objednaným busem od klubovny. . SKUTEČNĚ NEPODCEŇ TURISTICKOU VÝBAVU! VŠE MUSÍ BÝT SBALENO V BATOHU NA ZÁDA, PŮJDEME S NÍM I KOUSEK PĚŠKY, NE DALEKO. PROSÍM, DEJ POZOR NA TO, CO SI S SEBOU BEREŠ A ZDA-LI MÁŠ VŠE? JE POTŘEBA, ABYS MĚL VŠE!!! Neber hlouposti!

Přihlásit se na výpravu:

Přihlášení:

1. Poppy
2. Rozi
3. Tim Hermsen
4. Drak
5. Robin Rod
6. Eliška Novotná
7. Rabbit
8. Noemi
9. Markéta Heinzová
10. Vojta Tesař
11. Marťa
12. Tygřík
13. Matěj
14. Bobina
15. Julinka
16. Hoki
17. Laurinka
18. Lucie Habrlantová
19. Anička Heinzová
20. Kryštof B.
21. Aduš - Adélka Rozsívalová
22. Kájka - Karolínka Rozsívalová
23. Bárt
24. Kočka
25. Tadeáš Vítek
26. Ema Goldmannová
27. Ema
28. Max
29. Vlk
30. Jakub Soudek
31. Efča
32. Keliš
33. Kačka
34. Tereza Uvírová
35. Matěj Uvíra
36. Racek
37. Jája
38. Bája
39. Robert
40. Jezus
41. Vašek Šomek
42. Stopař
43. Maru